2023 Proje Dönemi 2023-1-tr01-ka131-hed-000121635 No’lu Proje 2024 – 2025 Akademik Yılı (Güz ve Bahar Dönemleri) Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları-güncelleme

2023 Proje Dönemi

2023-1-TR01-KA131-HED-000121635 no’lu Proje

2024 – 2025 Akademik Yılı (Güz ve Bahar Dönemleri)

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Güncellenen Sonuçları

Değerli Öğrencilerimiz,

Yapılan feragatlere göre sonuç listesi güncellenmiştir. 

Sonuçları görmeden önce LÜTFEN aşağıdaki açıklamaları DİKKATLE OKUYUNUZ!!!

Yerleşen Adayların 16 Nisan 2024 Salı Günü Yabancı Diller Yüksekokulu A Blok 2. Kat Amfi 3’te saat 14:00’de yüzyüze gerçekleştirilecek olan "Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı"'na katılması ZORUNLUDUR!!!  Giden Öğrenci Bilgilendirme toplantısına katılım sağlanmaması durumunda, faydalı bilgileri kaçırabilir ve Erasmus+ hareketliliği süresince zorluklar yaşayabilirsiniz. 

(Hareketliliğe seçilen öğrenciler için: Yükseköğretim kurumu tarafından hareketlilikle ilgili olarak düzenlenen toplantılara/eğitimlere mazeretsiz katılmama durumunda öğrencinin Erasmus’a tekrar başvurması halinde toplam puandan -5 puan düşürme uygulanır.) 

“Bu başvuruların değerlendirilmesi ve nihai karar verme aşamasında, değerlendirmeyi yapan personel ile başvuru sahipleri arasında değerlendirmeyi yapan personelin tarafsızlığını etkileyebilecek herhangi bir kişisel ilişki bulunmamaktadır. Karar, tarafsızlık ve şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde verilmiştir.”

2023-2024 Akademik Yılı Güz ve Bahar Dönemleri Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Güncellenen Sonuçları için TIKLAYINIZ!!!

ÖNEMLİ!!!

Aday olarak yerleştirilen öğrencilerin başvurularının değerlendirilmesi yerleştikleri üniversite tarafından yapılacak ve nihai karar bu kurum tarafından verilecektir. Yerleştirilen üniversiteden kabul onayı alan öğrenciler, 2024-2025 akademik yılı ve tercih ettikleri dönemlerde hareketlilik gerçekleştirebileceklerdir.

Öğrencilerin yerleştikleri üniversitelerden kabul alamamalarından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi sorumlu tutulamaz.

Lütfen duyurular sayfamızı ve e-posta adreslerinizi sıkça kontrol ediniz. Tüm bilgilendirmeler için resmi iletişim kanalımız, kurumsal e-posta (….@ogr.dpu.edu.tr) adresiniz olacaktır.

Seçilen adayların, seçildikleri üniversitelerin ilgili Erasmus internet sayfalarını incelemeleri ve başvuru yöntem ve tarihlerini öğrenmeleri gerekmektedir. Karşı üniversitelere bildirimler (nomination) Merkezimizce bilgilendirme toplantısından sonra yapılacaktır. Bunu takiben başvuru prosedürleri adayların kendileri tarafından takip edilecektir. Başvuru tarihlerinin kaçırılması durumunda hakkınızın iptal edileceğini lütfen dikkate alınız.

Seçilmiş bulunulan üniversitelerin öğrenim diline ilişkin koşullara dikkat edilmesi ve talep edilecek dil sertifikalarının başvuru aşamasında sunulması önem arz etmektedir. Dil yeterlilikleri konusunda yaşanabilecek mağduriyetlerde sorumluluk yararlanıcılara aittir. 

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

15 Nisan 2024, Pazartesi / 123 defa okundu.