2018-2020 Proje Yılı Kocatepe Konsorsiyumu Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Başvurusu Başladı!

2018-2020 Proje Yılı Kocatepe Konsorsiyumu Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği başvuruları 4 Mart 2019 tarihi itibariyle başlamıştır. Başvurular iki aşamalı gerçekleştirilecektir. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin izleyeceği yol şu şekildedir:

  1. Google Forms aracılığıyla paylaşılan form doldurulmalıdır. Form için TIKLAYINIZ.
  2. Kocatepe Konsorsiyumu Staj Hareketliliği başvuru formu bilgisayar ortamında doldurulmalıdır. Elle doldurulan başvuru formu kabul edilmeyecektir. Doldurulan başvuru Bölüm Erasmus+ Koordinatörü'ne imzalatıldıktan sonra öğrenci belgesi, transkript, davet mektubu ve yabancı dil belgesiyle (YDS/ÜDS/YÖKDİL/TOEFL belgesiyle başvurmak isteyenler için) Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'ne teslim edilmelidir. Başvuru formunu doldurmak için TIKLAYINIZ.

 

Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ.

 

ÖNEMLİ: Başvuru tarihleri sırasında davet mektubu teslimi zorunludur. 18 Mart 2019 tarihine kadar davet mektubunun teslim edilmesi gerekmektedir. Davet mektubu teslim edilmemesi durumunda yapılan başvuru geçersiz sayılacaktır.

ÖNEMLİ: Hareketliliklerin 31 Mayıs 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Öğrencilere en fazla 2 ay hibe verilecektir.

Başvuru Duyurusu için TIKLAYINIZ.

 

08 Mayıs 2019, Çarşamba / 1685 defa okundu.