2019-2020 Akademik Yılı (Güz-bahar Dönemleri) Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Duyurusu

2019-2020 Akademik Yılı (2019 Proje Dönemi)  kapsamında 25 Şubat-15 Mart 2019 tarihleri arasında tüm bölümlerden öğrenci başvuruları alınacaktır. Lütfen başvuru yapmadan önce aşağıda yazan kısımları dikkatle okuyunuz!!!

2019-2020 Akademik Yılı  ( Güz-Bahar Dönemleri ) Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru duyurusuna ulaşmak için TIKLAYINIZ!!!

Fakülte ve Enstitülere göre belirlenmiş KONTENJAN TABLOSU için TIKLAYINIZ!!!

MEVCUT İKİLİ ANLAŞMALAR için TIKLAYINIZ!!!

2018 Bahar Dönemi Yabancı Dil Yeterlilik Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ!!!

2018 Güz Dönemi Yabancı Dil Yeterlilik Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ!!!

2019 Bahar Dönemi Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!!!

ONLINE BAŞVURU YAPMAK için TIKLAYINIZ!!! ( @ogr.dpu.edu.tr uzantılı mail adresleri ile sisteme kayıt olunması gerekmektedir)

Online Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ!!

DİKKAT!!!

1. Öğrencilerimizin öğrenim görmek istedikleri kurumlar ile ilgili tercihleri online başvuru sırasında alınacak ve başvurular kapandıktan sonra mücbir bir sebep olmadıkça tercihlerde bir değişiklik yapılamayacaktır. Bu nedenle tercihlerinizi bu durumu göz önünde bulundurarak yapınız.
  2. Başvurular kapanana kadar, imza süreci devam eden yeni anlaşmaların eklenmesi mümkündür. Bu nedenle başvuru süreci sonunda tercih edebileceğiniz anlaşmaları ve tercih listenizi kontrol etmeniz tavsiye edilir.

08 Mayıs 2019, Çarşamba / 16918 defa okundu.