2017 Proje Yılı Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik( Ka107) Cezayir Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

• 2017 Proje Yılı ERASMUS+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik (KA107 CEZAYİR) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında üniversitemize tahsis edilmiş Öğrenci Öğrenim Hareketliliği için Kimyaİngiliz Dili ve EdebiyatıEndüstri MühendisliğiSiyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilerBiyolojiMatematik  FizikTarihSosyolojiİnşaat Mühendisliği bölüm ve öğrenim kademelerinden 29 Kasım-14 Aralık 2018 tarihlerinde başvurular alınmıştır.
  • Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ!!!
  • Yerleştirme sonuçlarına itirazı olan yada kazanılan bu haktan feragat etmek isteyen öğrencilerin 21 Aralık 2018 Cuma Günü Saat: 17:30'a kadar Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne dilekçe ile bu itirazlarını/feragatlarını bildirmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelecek olan itirazlar dikkate alınmayacaktır. Bu tarihten sonra feragat eden öğrenciler gelecek dönemlerde Erasmus+ Öğrenci Hareketliliklerine başvurmaları halinde toplam puanlarından -10 puan düşürülecektir.
  • Yapılacak hareketliliklerin 2018-2019 Akademik yılı Bahar Döneminde 31 Temmuz 2019’a kadar yapılması gerekmektedir. Asil hak kazanan öğrencilerin bu haklarını başka bir döneme yada akademik yıla aktarması mümkün değildir.
  • ÖNEMLİ!!! Yerleşen Adayların 24 Aralık 2018 Pazartesi Günü Saat: 14:00'da Rektörlük Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nde gerçekleştirilecek olan "Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı"'na katılması ZORUNLUDUR!!!
19 Aralık 2018, Çarşamba / 1638 defa okundu.