2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı (Online) Sonuçları Açıklanmıştır!!!

Öğrencilerimiz aşağıda yer alan ilgili linke tıklayarak öğrenci numaraları ile sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

ÖNEMLİ: Sınavın geçerlilik tarihi, sınav sonuçları açıklanma tarihinden itibaren bir (1) yıldır. Sınavın geçerlilik tarihi 10.11.2022 tarihinde sona erecektir.

Sınav sonuçlarınızı öğrenmek için TIKLAYINIZ

Sınav sonuçları ile ilgili bir itirazınızın olması halinde,  sınav sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 3 iş günü içerisinde (11, 12, 15 Kasım 2021 mesai bitimine kadar) YDYO Yabancı Diller Bölümü Öğrenci İşleri’ne maddi hata dilekçesi verebilir ya da imzalı hali ile gokhan.bacak@dpu.edu.tr adresine atabilirsiniz.

Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

14 Aralık 2021, Salı / 3801 defa okundu.