2020-2023 Proje Dönemi Erasmus+ Kocatepe ve EPO Staj Konsorsiyumları Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır!

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Programı kapsamında 2020-2023 Proje Dönemleri için Erasmus+ KOCATEPE ve EPO Staj Konsorsiyumları için üniversitemize aktarılan hibe miktarınca Avrupa’ya staj hareketlilikleri kapsamında öğrenci gönderilecek olup 01.11.2021 – 03.12.2021 tarihleri arasında üniversite öğrencilerimizden online başvurular alınacaktır. Bahsi geçen EPO Staj Konsorsiyumu ve Kocatepe Staj Konsorsiyumu birbirinden bağımsız iki ayrı staj çağrısı olup öğrencilerin aynı anda iki konsorsiyum çağrısına da başvuru yapma hakları bulunmaktadır.

Başvuru Duyurusu Metni için TIKLAYINIZ!!!

Başvurular 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren aşağıdaki linkler aracılığıyla yapılacaktır.

2020-2023 Proje Dönemi KOCATEPE Staj Konsorsiyumu Başvuru Linki için Tıklayınız!

2020-2023 Proje Dönemi EPO Staj Konsorsiyumu Başvuru Linki için Tıklayınız!

Başvurularda Kullanılabilecek Geçerli Dil Sınavı Sonuçları:

3 Mart 2020 Bahar Dönemi  Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Sonuçları

NOT: 3 Mart 2020 Bahar Döneminde Yüz Yüze Yapılan Dil Sınavının Geçerlilik Süresi 2 yıldır.

7 Kasım 2021 Güz Dönemi Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Sonuçları (Online)

ÖNEMLİ: 3 Aralık 2021 tarihi saat:17:30'a kadar gerekli belgelerin sisteme yüklenmesi zorunludur. Söz konusu belgelerin sisteme yüklenmemesi ya da eksik yüklenmesi durumunda yapılan başvuru geçersiz sayılacaktır.

ÖNEMLİ: "Başvuru Formu" linkin sizi yönlendirdiği, kişisel bilgilerinizi doldurduğunuz formdur. Bilgilerinizi doldurduğunuz sayfanın çıktısını alıp alt kısma isim, soyisim, tarih ve imza atıp tekrar sisteme yüklemeniz gerekmektedir. Ayrıca bir başvuru formu bulunmamaktadır.

ÖNEMLİ: Hareketliliklerin 31 Mayıs 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

14 Aralık 2021, Salı / 2554 defa okundu.