2018 Proje Yılı Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik (Ka107) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Duyurusu

2018 Proje Yılı ERASMUS+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik (KA107) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında üniversitemize tahsis edilmiş 15 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği için Arjantin, Brezilya, Bosna Hersek, Cezayir, Fas ve Ukrayna’da anlaşmalı olduğumuz üniversitelere gönderilmek üzere çeşitli bölüm ve öğrenim kademelerinden 13-28 Mayıs 2019 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.

ÖNEMLİ!!!!!!  Öğrencinin başvurusunu tamamlayabilmesi için, başvuru formunun çıktısını gerekli imzaları tamamlayarak diğer başvuru belgeleri ile 28 Mayıs 2019 Salı günü saat 17:30’a kadar Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’ne bizzat teslim etmesi gerekmektedir. Teslim edilmeyen sadece on-line başvuru sisteminden yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır!

2018 Proje Yılı ERASMUS+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik (KA107) Başvuru Duyurusu, Anlaşmalı olduğumuz Ülke ve Bölümlere göre belirlenmiş kontenjan sayısı için TIKLAYINIZ!!!

On-line Başvuru Yapmak için TIKLAYINIZ!!!

31 Mayıs 2019, Cuma / 4131 defa okundu.