2024 – 2025 Akademik Yılı (Güz ve Bahar Dönemleri) Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

2023 Proje Dönemi (2023-1-TR01-KA131-HED-000121635 no’lu Proje) 2024 – 2025 Akademik Yılı (Güz ve Bahar Dönemleri) Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında 11 Mart - 27 Mart 2024 tarihleri arasında üniversitemizden öğrenciler seçilecektir. Lütfen başvuru yapmadan önce aşağıdaki belgeleri dikkatlice okuyunuz!

Başvuru Duyurusu için Tıklayınız!

Bölümlere göre ayrılmış Kontenjan Listesi için Tıklayınız!

Bölümlerin İkili Anlaşmalar Listesi için Tıklayınız!

Başvuru yapmak için https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/ ve http://form.dpu.edu.tr/index/index/65EDF8D225BEC adreslerini ziyaret ediniz ve online başvuru sistemi üzerinden başvurunuzu gerçekleştiriniz.

Başvurunuzu tamamlamadan önce web sitemizde yer alan https://erasmus.dpu.edu.tr/tr/index/sayfa/140/sikca-sorulan-sorular  linkinden Sıkça Sorulan Sorular kısmını dikkatlice okuyunuz.

ÖNEMLİ

Her iki portalda başvurunun tamamlanması gerekmektedir. Her iki portaldan başvurunun yapılmaması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.

Bölümünüzün ikili anlaşmalı olduğu üniversiteler dışında yapacağınız tercihler geçersiz sayılacaktır. Bu nedenle ikili anlaşmalar listesini dikkatlice inceleyiniz.

Başvuru tamamlandıktan sonra Dış İlişkiler Ve Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama Ve Araştırma Merkezi’ne elden veya fiziki olarak bir belge teslim edilmeyecektir.

Başvuru süresince yeni anlaşmaların eklenmesi söz konusudur. Bu değişiklikleri takip etmek öğrenci sorumluluğundadır.

DİKKAT! Faaliyete katılmak üzere tercih edeceğiniz üniversitelerin Erasmus sayfalarını mutlaka inceleyiniz ve başta dil yeterliliklerine ilişkin koşullar olmak üzere, bilgi sahibi olarak tercihte bulununuz. Bu koşullarda eksik bilgi sahibi olunarak yapılacak tercihlerin sonucunda, öğrencinin karşı üniversite tarafından kabul edilmemesi veya vize alamaması gibi olası mağduriyetlerde, sorumluluk yararlanıcı adayının kendisine ait olacaktır. 

ÇEVRİMİÇİ BAŞVURULAR İLE İLGİLİ TEKNİK HUSUSLAR için lütfen iro@dpu.edu.r mail adresi ile iletişime geçin.

Erasmus+ Hareketlilikleri Bireysel Başvuru Ekranlari Kullanim Kilavuzu (https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr) için Tıklayınız!

11 Mart 2024, Pazartesi / 3797 defa okundu.