2020-2021 Erasmus+ Ka103 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Online Başvuru Duyurusu

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ KA103 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuruları 16.06.2020-24.06.2020 tarihleri arasında COVID-19 salgını sebebiyle online sistem üzerinden alınacaktır. Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’ne herhangi bir evrak teslimi olmayacaktır, gerekli belgeler sisteme yüklenecektir. Önce ikili anlaşma listesi kontrol edilmeli, sonrasında bölümünüzün anlaşmalı olduğu kurumları tercih etmelisiniz. Yanlış tercihler başvurunun geçersiz olmasına neden olacaktır. İkili anlaşma listesinde bulunan kurumların 2020-2021 yılında eğitimlerine devam edip etmeyecekleri, devam edeceklerse yüz yüze mi yoksa çevrimiçi mi olacağı üniversitelerin sitelerinden takip edilmelidir. Bu sürecin takibi öğrenci sorumluluğundadır.

Avrupa Komisyonu Güz döneminde Erasmus+ hareketliliklerinin çevrimiçi olarak başlayabileceği belirtmiştir. Ancak hareketliliklerin fiilen başlaması, ülkemizdeki ve diğer program ülkelerindeki ulusal mercilerin bu yöndeki kararlarına bağlıdır. Yükseköğretim kurumları, pandeminin devam etmesi ve bundan dolayı da hareketliliklerin gerçekleşememesi durumunda faaliyetler gerçekleştirilemeyeceği için yapılacak herhangi bir harcama mücbir sebep kapsamında değerlendirilmeyecek ve yapılan masraflar karşılanmayacaktır. Başvuru yapmadan önce aşağıdaki dökümanların dikkatlice okunması gerekmektedir:

Online Başvuru Rehberi için TIKLAYINIZ!!

Anlaşma Listesi için TIKLAYINIZ!!

Başvuru Duyurusu için TIKLAYINIZ!!

Başvuru Kriterleri için TIKLAYINIZ!!

Başvuru Formu-DPU için TIKLAYINIZ!! (Gerekli yerler bilgisayar ortamında doldurulduktan sonra imzalı bir şekilde sisteme yüklenmelidir)

Online Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ!!

16.06.2020 tarihi itibariyle geçerli olan DPÜ Erasmus+ Yabancı Dil Sınav Sonuçlarına ait listeler aşağıdaki linklerden ulaşabilirisiniz!

30.10.2018 Tarihli Dil Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

19.02.2019 Tarihli Dil Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

19.11.2019 Tarihli Dil Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

03. 03. 2020 Tarihli Dil Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ!

02 Temmuz 2020, Perşembe / 17956 defa okundu.