2019 Güz Dönemi Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Başvuru Listesi ve Sınav Yerleri

Koordinatörlüğümüz bünyesinde yürütmekte olduğumuz Erasmus+ (KA103) (Öğrenim–Staj), Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği (KA107), Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketlilikleri, Mevlana Programları kapsamında başvuru yapacak öğrencilerin seçilmesi amacıyla yapılacak olan  Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı 19 Kasım 2019 SALI GÜNÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır.​ Sınav saat 13:30'da başlayacak ve 120 dakika sürecektir. Tüm öğrencilerimizin en geç 13:20'de sınav salonunda bulunmaları gerekmektedir. Sınav başladıktan 15 dakika sonra gelen öğrenciler her ne sebeple olursa olsun sınava alınmayacaktır. Sınavın ilk 60 dakikası boyunca öğrenciler sınavlarını bitirmiş olsalar dahi sınav salonunu terk edemezler.

Öğrencilerimizin sınava gelirken yanlarında öğrenci kimlik kartlarını ve kalem, silgi, kalemtıraş gibi sınav gereçlerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Yabancı Dil Sınav yerinizi öğrenmek için TIKLAYINIZ. 

Önemli! Yabancı dil sınav yerinizi görememeniz iki aşamalı sınav başvurusunun tamamlamadığını göstermektedir. Yabancı dil sınav başvuru duyurusunda da belirtildiği gibi iki aşamadan herhangi birinin yapılmaması başvurunun geçersiz olduğu anlamına gelmektedir. 

 

21 Kasım 2019, Perşembe / 2161 defa okundu.