Malezya‘ya Akademik Ziyaret

Üniversitemizi tanıtmak ve yeni ikili anlaşmalar yapmak amacıyla üniversitemiz rektör yardımcıları Prof. Dr. Halis AYDEMİR ve Prof. Dr. Kaan ERARSLAN Güneydoğu Asya'nın kalbi diye nitelendirilen Malezya'ya akademik bir gezide bulunmuşlardır.

Yapılan akademik gezi kapsamında başkent Kuala Lumpur ve Yunus Emre Enstitüsü ziyaret edilmiştir. Yunus Emre Enstitüsü'nde Prof. Dr. Halis AYDEMİR ve Prof. Dr. Kaan ERARSLAN Universiti Pendidikan Sultan Idris'in temsilcileriyle buluşmuş ve yeni ortaklıklar hakkında konuşulmuştur. Rektör yardımcılarımız Malaya Üniversitesi, Kuala Lumpur Üniversitesi ve Malezya Büyükelçimiz Dr. Merve KAVAKÇI tarafından ağırlanmıştır.

Yapılan toplantılarda ilerleyen süreçte yapılması planlanan ikili anlaşmalar ve ortaklıklar hakkında konuşulmuş ve buna ek olarak yabancı öğrencilerin üniversitemizde eğitim almaları için girmeleri gereken 2018 DPÜYÖS sınavı Malaya Üniversitesi'nin kampüsünde yapılmıştır.

Etkinlik Tarihleri 29 Mayıs 2018, Salı    |    Saat :00:59
Etkinlik Yeri Malezya
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
29 Mayıs 2018, Salı / 321 defa okundu.