2016-2018 Proje Dönemi Erasmus+ Anadolu Staj Konsorsiyumu Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Duyurusu

Anadolu Staj Konsorsiyumu, personel değişimi ve staj amaçlı öğrenci değişimi faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere, Erasmus+ Programı kapsamında bütün hibeleri Türkiye Ulusal Ajansı aracılığıyla Avrupa Birliği fonlarından karşılanacak şekilde, Anadolu Üniversitesi Koordinatörlüğünde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Eskişehir Sanayi Odasının bir araya gelmesiyle oluşturulmuş bir konsorsiyumdur. 2016-2018 Proje Dönemi Eğitim Alma Personel Hareketliliği başvuru ve değerlendirme kriterlerinin ayrıntıları aşağıda açıklanmaktadır.

Avrupa Birliği Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapmakta olan Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, 2016-2017 Erasmus+ ANADOLU Staj Konsorsiyumu Personel Hareketliliği kapsamında 4 kişi Eğitim Alma Hareketliliği kontenjanından faydalanmak üzere 23 Ekim-06 Kasım 2017 tarihleri arasında tüm birimlerden başvurular alınacaktır.

Başvurular, 23 Ekim 2017 Pazartesi gününden itibaren http://erasmus.dpu.edu.tr adresinde paylaşılacak olan link aracılığıyla ulaşılabilecek online bir sistem üzerinden yapılacaktır. Personelin, başvurusunu tamamlayabilmesi için, bu sistem üzerinden doldurmuş olduğu başvuru formunun çıktısını gerekli imzaları tamamlayarak diğer başvuru belgeleri ile 06 Kasım 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar (17:30) DPÜ Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’ne bizzat getirmesi ve imza karşılığında teslim etmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelen belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURU BELGELERİ

1.Online Başvuru Çıktısı (2 adet)

2.Davet Mektubu (zorunludur)

3.Erasmus+ Fakülte / Enstitü / Yüksekokul / MYO / Bölüm Koordinatörlük / Yardımcı Koordinatörlük Belgesi (varsa)

4.KPDS, ÜDS, YDS, YÖKDİL, TOEFL ve IELTS sınav sonuç belgesi (varsa)

ÖNEMLİ!!!

Davet Mektubu ile Başvuru Formunun 2 nüsha çıktısının başvuru esnasında teslimi zorunludur. Davet mektubu teslim edilmediği takdirde yapılan başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

Belgelerinizi teslim etmeden, sadece online başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirdiğiniz başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru Duyurusu ve Değerlendirme Kriterleri için Tıklayınız!!!

*Önemli: Değerlendirme kriterleri önümüzdeki hafta içinde yapılacak olan yönetim kurulunca gerek duyulursa güncellenecektir.

Online Başvuru yapmak için Tıklayınız!!! (@dpu.edu.tr uzantılı mail adresleri ile sisteme kayıt olunması gereklidir. Online sistem 23 Ekim 2017 00:01 tarihinde aktif, 06 Kasım 2017 17:30 tarihinde pasif olacaktır.)

İkili anlaşmalar çin Tıklayınız!!!

ÇalışmaTakvimi için Tıklayınız!!!

22 Ekim 2017, Pazar / 1258 defa okundu.