Sırbistan‘a Akademik Ziyaret

Üniversitemiz Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğretim üyesi  Dr. Öğr. Üyesi Uğur Ceylan ve Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Doğan Aydın, 03–05 Mayıs 2018 tarihleri arasında Sırbistan’da bulunan Singidunum Üniversitesi ile Erasmus+ K107 Ortak Ülkeler Hareketliliği kapsamında anlaşma yapmak üzere akademik ziyarette bulunmuşlardır.

Yapılan toplantıya Singidunum Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mladen Veinoviç, Turizm ve Otel İşletmeciliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Slobodan Cerovic, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Milan Milosavljevic, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Danijel Pavlovic, Erasmus+ Koordinatörü Bojana Prodanovic ve Rektör Asistanı Marija Durdevic katılmışlardır.

Toplantıda öncelikle üniversitemizin tanıtımı yapılmış  ve akabinde Erasmus+ ve Mevlana gibi Hareketlilik Programları hakkında detaylı bilgiler aktarılmıştır. Toplantı sonucunda iki üniversite arasında Memorandum of Understanding (üniversiteler arası sürecin başlamasına yönelik iyi niyet anlaşması) imzalanmasına karar verilmiştir. Toplantı sonrası Singidunum Üniversitesi’nin fakülteleri gezilmiş ve bilgi alınmıştır. Toplantı bitimiyle birlikte iki üniversite arasında anlaşma sürecinin başlaması ve sürecin Dış İlişkiler Koordinatörlüklerince yürütülmesine karar verilmiştir.

Etkinlik Tarihleri 30 Mayıs 2018, Çarşamba    |    Saat :17:06
Etkinlik Yeri Sırbistan
Etkinlik Türü Diğer Etkinlikler
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
30 Mayıs 2018, Çarşamba / 340 defa okundu.