2017 Proje Yılı Erasmus+ Ka107 Ortak Ülkeler Ukrayna Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Ön Duyuru

2017 Proje Yılı Erasmus+ KA107 Ortak Ülkeler UKRAYNA Öğrenim Hareketliliği başvuruları 16-30 Ekim 2018 tarihinde başlayacaktır. Başvurular 16 Ekim 2018 tarihinde http://erasmus.dpu.edu.tr/ web sitesinden yapılacaktır.

• Proje kapsamında Ukrayna'da bulunan "National Technical University of Ukraine “Igor Skorsky Kyiv Polytechnic Institute" kurumuna sadece İngiliz Dili ve Edebiyatı, Maden Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinde eğitim gören öğrenciler gönderilecektir. Hareketliliğin 2018-2019 bahar döneminde gerçekleştirilmesi ZORUNLUDUR.
  • Öğrencilere en az 3 ay X 650 €= 1950 €, en fazla 5 ay X 650 €= 3250 € hibe verilecektir. Hibeye ek olarak 275 € seyahat hibesi verilecektir.
  • Öğrencilerin başvurularının geçerli olması için Yazılı Yabancı Dil Sınavı'na girerek en az 50 puan almaları gerekmektedir. Yazılı Yabancı Dil Sınavı 30 Ekim 2018 tarihinde yapılacaktır. Öğrenci kendi isteğine bağlı olarak, son 3 yıl içerisinde alınmış “Üniversitelerarası Dil Sınavı (ÜDS)” veya “Kamu Personeli Dil Sınavı (KPDS)” “Yabancı Dil Sınavı (YDS), YÖKDİL ya da TOEFL notunu başvuru sırasında KDPÜ Dış İlişkiler Ofisi’ne teslim etmesi durumunda, sınavdan elde etmiş olduğu puan, yabancı dil sınavı barajını sağlıyorsa Yazılı Dil Sınavı puanı yerine sayılacak ve yapılacak olan Yazılı Dil Sınavı’ndan muaf olabilecektir.

Başvuru Duyurusu için TIKLAYINIZ.

Online başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ.

31 Ekim 2018, Çarşamba / 830 defa okundu.