2020 Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Başvuru Duyurusu

Koordinatörlüğümüz bünyesinde yürütmekte olduğumuz öğrenci değişim programları* başvurularında gerekli olan yabancı dil yeterlilikleri için iki aşamadan oluşan dil sınavı yapılacaktır.

Değişim programlarına başvurmak isteyen öğrencilerin 23 Aralık 2020 Çarşamba günü yapılacak olan sınava girmeleri gerekmektedir.

Öğrenciler kendi isteklerine bağlı olarak, son 3 yıl içerisinde alınmış ÖSYM  tarafından denkliği kabul edilen bir yabancı dil sınav sonucunu Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'ne e-postayla iletmeleri durumunda, yazılı sınavdan muaf olabilir.

Sınava girmek için çevrimiçi formun doldurulup onaylanması gerekmektedir. (Form için tıklayınız.)

Sınav, Üniversitemizin oys.dpu.edu.tr adresinden yapılacak olup Dış İlişkiler ofisine herhangi bir belge teslimi olmayacaktır.

Başvuru Tarihleri: 01.12.2020 Pazartesi - 15.12.2020 Salı saat:16:00

03 Aralık 2020, Perşembe / 2973 defa okundu.