2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Sonuçları

2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği sonuçları açıklanmıştır. Yerleştirme sonuçları için TIKLAYINIZ.
Başvurusu geçersiz olan adayların listesi için TIKLAYINIZ.

Yabancı Dil Puan hesaplamalarında 28.02.2018 tarihinde gerçekleştirilen Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı ve/veya KPDS/ÜDS/YDS/TOEFL/YÖKDİL gibi sınavlarda elde edilen yabancı dil puanları kullanılmıştır. Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ
Genel Ağırlıklı Not Ortalaması 100’lük sisteme dönüştürülürken Üniversitemiz tarafından belirlenen 100’lük not sistemi kullanılmıştır. 100’lük not sistemi için TIKLAYINIZ.

Yerleştirme sonuçlarına itirazı olan öğrencilerin 15 Haziran 2018 Cuma Günü Saat: 17:30'a kadar Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne dilekçe ile bu itirazlarını bildirmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelecek olan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği bilgilendirme toplantısı 08.06.2018 Cuma günü saat 14:30’da Rektörlük Kırmızı Salon’da gerçekleşecektir. Toplantıya katılım ZORUNLUDUR. Yükseköğretim kurumu tarafından hareketlilikle ilgili olarak düzenlenen toplantılara/eğitimlere mazeretsiz katılmama durumunda öğrencinin Erasmus+’a tekrar başvurması halinde toplam puanında -5 puan düşürülecektir.

08 Ekim 2018, Pazartesi / 2016 defa okundu.