2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları Güncellenmiştir. Güncellenen liste için TIKLAYINIZ!!!

Hibesiz gitmek isteyen öğrencilerimizin 4 Nisan 2018 Saat:15:00 tarihine kadar dilekçe ile Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüze başvurması gerekmektedir. Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ!!!

Kendisine hibe çıkmadığı için değişim hakkından vazgeçen öğrencilerin bu haklarından vazgeçtiklerini 4 Nisan 2018 Saat:15:00 tarihine kadar Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne bildirmeleri gerekmektedir. Bu öğrenciler önümüzdeki dönemlerde yapılacak seçimlere yeniden başvuru yapabilirler. Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ!!!

Dilekçelerinizi bizzat ofise gelip teslim ederek ya da e-mail ile gönderebilirsiniz (iro@dpu.edu.tr)

4 Nisan 2018 tarihe kadar gelen dilekçeler doğrultusunda boşalan kontenjanlara ilgili bölüm içindeki yedek ve yerleşemeyen öğrencilerin Erasmus+ sıralama puanlarına ve tercihleri doğrultusunda yerleştirilme işlemi yapılacaktır.

15 Ağustos 2019, Perşembe / 3153 defa okundu.