2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

Sonuçları görmeden önce LÜTFEN açıklamaları DİKKATLE OKUYUNUZ!!!

1- Yerleştirilen adaylar "ASİL ADAY ÖĞRENCİ" olduklarını unutmamalıdır. Ulusal Ajans henüz hibe dağıtım sonuçlarını ilan etmediğinden dolayı yerleştirme başvuru sırasında belirlemiş olduğumuz kontenjan dağıtım sitemine göre ve Ulusal Ajans'tan istenen hibe miktarına göre yapılmıştır. Ulusal Ajans'ın üniversitemizin talep ettiği hibe miktarından daha az hibe tahsis etmesi durumunda yerleştirmeler hibe miktarlarına göre yeniden yapılacak olup asil aday öğrenci durumundan "YEDEK YA DA HİBESİZ ÖĞRENCİ" duruma geçme olasılığı vardır. 

2- Yerleştirildiğiniz dönem başvuru formunuzdaki dönemlere göre belirlenmiştir. Yerleşme sonuçlarına göre gideceği dönemi değiştirmek isteyen öğrencilerin 30 Mart 2018 Cuma Günü Saat: 17:30’a kadar Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne dilekçe ile bu isteklerini bildirmeleri gerekmektedir.

3- Yerleştirme sonuçlarına itirazı olan öğrencilerin 30 Mart 2018 Cuma Günü Saat: 17:30'a kadar Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne dilekçe ile bu itirazlarını bildirmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelecek olan itirazlar dikkate alınmayacaktır. 

4- Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında asil aday olarak bir kuruma yerleşen öğrenciler haklarından feragat etmek istiyorlarsa en geç 30 Mart 2018 Cuma Günü saat: 17:30'a kadar feragat dilekçelerini Dış İlişkiler Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekir. Belirtilen tarihin dışında feragat edilmesi durumunda öğrencilerin bir sonraki hareketlilik başvurularında oluşacak olan toplam puanlarından -10 puan azaltma uygulaması yapılacaktır. 

2018-2019 Akademik Yılı Güz ve Bahar Dönemleri Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ!!!

ÖNEMLİ!!! Yerleşen Adayların 02 Nisan 2018 Pazartesi Günü Saat: 14:00'da Rektörlük Kırmızı Salonda gerçekleştirilecek olan "Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı"'na katılması ZORUNLUDUR!!! (Hareketliliğe seçilen öğrenciler için: Yükseköğretim kurumu tarafından hareketlilikle ilgili olarak düzenlenen toplantılara/eğitimlere mazeretsiz katılmama durumunda öğrencinin Erasmus’a tekrar başvurması halinde toplam puandan -5 puan düşürme uygulanır.) 

Öğrencilerin yerleştikleri üniversitelerden kabul alamamalarından Dumlupınar Üniversitesi ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğü sorumlu tutulamaz.

15 Ağustos 2019, Perşembe / 5028 defa okundu.