2018 Bahar Dönemi Yabancı Dil Yeterlilik Sınav Sonuçları

2018 Bahar Dönemi Yabancı Dil Yeterlilik Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ!!!

Dikkat!!! Bu sınav sonuçları Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine başvuru yapmış olmak anlamında DEĞİLDİR!!! Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvurusu yapmak için Tıklayınız!

!!!STAJ HAREKETLİLİĞİNE BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

55 puan barajını geçen ve YÖKDİL/YDS/KPDS/bir önceki dönemde alınmış Erasmus+ Dil Puanı olan öğrencilerden isteğe bağlı sözlü dil sınavına girmek isteyenlerin 02 MART 2018 CUMA günü saat 17:30'a kadar sözlü yabancı dil sınavına giriş isteklerini gulsah.dikmeci@dpu.edu.tr adresine bildirmeleri gerekmektedir. Belirlenen gün ve saate kadar sözlü dil sınavına giriş isteklerini mail yoluyla iletmeyen öğrencilerin sadece yazılı dil sınavlarından aldıkları puanlar dikkate alınacaktır.
Not: Sadece Erasmus+ Staj Hareketliliğinden faydalanmak isteyen öğrenciler isteğe bağlı İngilizce sözlü mülakat sınavına katılabilir!!!
Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine başvurmak isteyen öğrencilerin İngilizce sözlü mülakat sınavına girmelerine gerek yoktur!!!

07 Mart 2018, Çarşamba / 3377 defa okundu.