2018 Bahar Dönemi Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı

Koordinatörlüğümüz bünyesinde yürütmekte olduğumuz Erasmus+ (KA103) (Öğrenim–Staj), Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği (KA107), Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketlilikleri, Mevlana Programları kapsamında başvuru yapacak öğrencilerin seçilmesi amacıyla yapılacak olan Yabancı Dil Sınavı 28 Şubat 2018 Çarşamba Günü Saat:13:30’da Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır!

Yabancı Dil Sınav yerleri aşağıda linki bulunan sayfadan Öğrenci Numarası girilerek öğrenilebilir:

Ayrıca Ekli Listeden de sınav yerlerinizi kontrol edebilirsiniz. Liste için TIKLAYINIZ!

Önemli!!! Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı 28 ŞUBAT 2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda Saat 13:30’da yapılacaktır. Bu nedenle en geç saat 13:15'te sınav binasında olmanız önemle tavsiye olunur. Burada belirtilen yerler haricinde sınava girilemeyecektir.

ÖNEMLİ!!! Sınava gelirken yanınızda öğrenci kartlarınızı getirmeyi unutmayınız!!!

28 Şubat 2018, Çarşamba / 1675 defa okundu.