2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Duyurusu

2018-2019 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında öğrenciler seçilecektir.

Başvuru Duyurusu ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde web sayfasından ilan edilecektir.

Yeni uygulanacak sisteme göre, Koordinatörlüğümüz bünyesinde yürütmekte olduğumuz Erasmus+ (KA103) (Öğrenim–Staj), Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği (KA107), Erasmus+ Konsorsiyum Staj Hareketlilikleri, Mevlana Programları kapsamında başvuru yapacak öğrencilerin seçilmesi amacıyla bir Yabancı Dil Sınavı başvurulardan önce yapılacaktır.

Değişim programlarına başvurmak isteyen öğrencilerin kendi isteğine bağlı olarak, son 3 yıl içerisinde alınmış YÖK tarafından denkliği kabul edilen bir yabancı dil sınav sonucunu Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'ne teslim etmesi durumunda yazılı sınavdan muaf olabilecektir. YÖK tarafından denkliği kabul edilen sınav listesine ulaşmak için: https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/GENEL/EsdegerlikTablosu25022016.pdf

Yukarıda belirtilen sınav sonuçlarından herhangi biri bulunmayıp, değişim programlarına başvurmak isteyen öğrencilerin 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapılacak olan sınava girmeleri gerekmektedir.

Bu sınava katılabilmek için aşağıda yer alan Başvuru formunun bilgisayar üzerinde doldurulup Koordinatörlüğümüzdeki Uzman Elif KÖRPE’ye teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru Formu için tıklayınız:  YABANCI DİL YETERLİLİK- Başvuru Formu

BAŞVURU FORMUNUN SON TESLİM TARİHİ26 ŞUBAT 2018 saat: 16:00’dır. Bu tarihten sonra gelecek başvurular kabul edilmeyecektir!!!

Önemli:

• Sınav yeri ve saati Web Sayfamızdan ilan edilecektir.
  • Yabancı Dil Sınavı güz ve bahar dönemi olmak üzere yılda iki kez yapılacaktır.
  • Yapılan Yabancı Dil Sınavı’nın 2 yıl geçerliliği vardır.
15 Ağustos 2019, Perşembe / 2536 defa okundu.