2016-2017 Akademik Yılı Erasmus+ New Horizons Staj Konsorsiyumu Personel Eğitim Alma Hareketliliği Başvuru Duyurusu

New Horizons Staj Konsorsiyumu, personel değişimi ve staj amaçlı öğrenci değişimi faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere, Erasmus+ Programı kapsamında bütün hibeleri Türkiye Ulusal Ajansı aracılığıyla Avrupa Birliği fonlarından karşılanacak şekilde, Uşak Üniversitesi Koordinatörlüğünde; Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesinin bir araya gelmesiyle oluşturulmuş bir konsorsiyumdur. 2016-2017 Akademik Yılı Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvuru ve değerlendirme kriterlerinin ayrıntıları aşağıda açıklanmaktadır.

Avrupa Birliği Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapmakta olan Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, 2016-2017 Erasmus+ New Horizons Staj Konsorsiyumu Personel Hareketliliği kapsamında 3 kişi Eğitim Alma Hareketliliği kontenjanından faydalanmak üzere 20 Aralık 2017-05 Ocak 2018 tarihleri arasında tüm birimlerden başvurular alınacaktır.

Başvurular, 20 Aralık 2017 Çarşamba gününden itibaren http://erasmus.dpu.edu.tr adresinde paylaşılacak olan link aracılığıyla ulaşılabilecek online bir sistem üzerinden yapılacaktır. Personelin, başvurusunu tamamlayabilmesi için, bu sistem üzerinden doldurmuş olduğu başvuru formunun çıktısını gerekli imzaları tamamlayarak diğer başvuru belgeleri ile 05 Ocak 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar (17:30) DPÜ Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’ne bizzat getirmesi ve imza karşılığında teslim etmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelen belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURU BELGELERİ

1.Online Başvuru Çıktısı (2 adet)

2.Erasmus+ Fakülte / Enstitü / Yüksekokul / MYO / Bölüm Koordinatörlük / Yardımcı Koordinatörlük Belgesi (varsa)

3.KPDS, ÜDS, YDS, YÖKDİL, TOEFL ve IELTS sınav sonuç belgesi (varsa)

ÖNEMLİ!!!

Belgelerinizi teslim etmeden, sadece online başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirdiğiniz başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru Duyurusu ve Değerlendirme Kriterleri için Tıklayınız!!!

Online Başvuru yapmak için Tıklayınız!!! (@dpu.edu.tr uzantılı mail adresleri ile sisteme kayıt olunması gereklidir. )

İkili anlaşmalar için Tıklayınız!!!

 

10 Ocak 2018, Çarşamba / 1068 defa okundu.