Türkiye Ulusal Ajansı ile Türk Hava Yolları Arasında İmzalanan İşbirliği Protokolü

Türkiye Ulusal Ajansı Yararlanıcıları, Türk Hava Yollarıyla %20 İndirim ve 10kg Ekstra Bagaj Hakkı ile Uçuyor!

Türkiye Ulusal Ajansı ile Türk Hava Yolları Arasında İmzalanan İşbirliği Protokolü 

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Sayın Volkan BOZKIR 'ın himayelerinde ve katılımıyla 26 Kasım 2014 tarihinde Türk Hava Yolları A.O. Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Sayın Hamdi TOPÇU ve Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı Sayın Mesut KAMİLOĞLU arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır.

Protokol kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı yararlanıcısı olarak Erasmus+ Programı kapsamında THY ile yapacağınız uçuşlarda %20 indirim ve 10 kg ek bagaj hakkı elde edebilirsiniz.

Kampanyadan, Türkiye Ulusal Ajansı'ndan aldığı hibe kapsamında yurtdışı hareketliliklere katılacak kişiler faydalanabilecektir. Proje ortağı olan kurum/kuruluşlar TURNA sistemine üye olmaları halinde kampanyadan yararlanabilecektir. Kampanya fırsatlarına sahip olmak için yurtdışı hareketliliklerine katılacak yararlanıcılarımızın, Miles&Smiles'a şahsi üyeliğinin olması ve TURNA sistemine seyahati gerçekleştirecek kişiye ilişkin bilgilerin girilmiş olması gereklidir.

Kampanyadan yararlanmak için TURNA sistemine yararlanıcı bilgilerinin girişi, proje başvurusu yapan kurum tarafından (Yükseköğretim öğrencileri için Erasmus Ofisleri), başvuru esnasında ve uygulama sürecinde TURNA sistemine girişte kullanılan hesapla yapılacaktır. Proje yararlanıcıları adına bu giriş işlemi, proje başvuru sahibi tarafından gerçekleştirilecektir. Yararlanıcılarımız kendi e-posta adreslerine gönderilen bilgi formunu kullanarak biletlerini THY satış ofislerinden temin edebileceklerdir. E-postasına bilgi formu ulaşmayan yararlanıcılarımız, TURNA sisteminin ana ekranından kimlik numarası ve Miles&Smiles üyelik numaralarını kullanarak bilgi formuna ulaşabilirler.

Detaylı bilgi için: http://www.ua.gov.tr/kurumsal/haberler/2014/11/28/thy-kampanya-ko%C5%9Fullar%C4%B1na-ili%C5%9Fkin-detayl%C4%B1-bilgiler

22 Aralık 2014, Pazartesi / 1279 defa okundu.